abr-utrecht-260x75@2x

Nieuwsbrief september 2020

Deze nieuwsbrief ontvangt u omdat u op één of andere manier betrokken bent bij het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht (RZN ABR Utrecht). Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan onderaan de nieuwsbrief op 'Uitschrijven'. Of stuur deze nieuwsbrief door naar uw collega zodat hij/zij zich kan abonneren.

Alles weten over MUIZ? Volg ons webinar!

Het zorgnetwerk Utrecht gaat het digitale meldingssysteem Meldpunt Uitbraken Infectieziekten & BRMO (MUIZ) implementeren. In de regio Zuid-West (Rotterdam e.o.) zijn ze er al een tijdje met succes mee bezig en we gaan de positieve ervaringen tijdens een webinar delen. Ook krijgt u uitleg over de meerwaarde voor uw organisatie (juist in deze tijd) en kunt het systeem ervaren in een testomgeving.
shutterstock_1412163023-295x195
Heeft u interesse? Neem dan deel aan dit interactieve webinar op donderdag 17 september van 15:00 – 17:00.

Projectleider gezocht!

Bent u of kent u iemand die een belangrijke bijdrage wil leveren aan kwaliteitsverbetering in de gehandicaptenzorg? Wij zijn namelijk op zoek naar een projectleider voor 4 uur per week die de kans krijgt en grijpt om infectiepreventie een boost te geven in deze sector.
shutterstock_454533175-295x195

Even voorstellen….Heine van Wieren (netwerkcoördinator)

Wat is jouw rol in het zorgnetwerk?

"Als netwerkcoördinator zorgen dat de experts ruimte krijgen en vinden om kennis en creativiteit te laten landen in nieuwe initiatieven die voor verschillende zorgorganisaties in de regio interessant zijn."
Heine-van-wieren-295x195

Waar ben je op dit moment mee bezig?

"Ik probeer nu zo laagdrempelig mogelijk thuiszorgorganisaties aan te laten haken (zie verderop in de nieuwsbrief) zodat ook zij profiteren van de aanwezige kennis, ervaring en beschikbare middelen in het netwerk."

Wat hoop je te bereiken?

"Dat zorgorganisaties en professionals in de regio elkaar makkelijk vinden, kennis en informatie wordt gedeeld, zodat dit netwerk zijn meerwaarde heeft bij de bestrijding van antibioticaresistentie maar ook direct kan worden ingezet bij een virusuitbraak."

Kent u onze vouchers voor thuiszorgorganisaties al?

Voor alles thuiszorgorganisaties uit de provincie Utrecht hebben we twee interessante vouchers in de aanbieding. Doel: het tegengaan van infecties en antibioticaresistentie in de thuiszorg.
shutterstock_482413708-295x195

Ook interessant!