Het zit er weer op, de WAAW 2022!

Geplaatst op: 25 november 2022

Home » Nieuws » Het zit er weer op, de WAAW 2022!

Het zit erop! De World Antimicrobial Awareness Week (WAAW) 2022! Ca. 1000 zorgprofessionals namen deel aan de week door één of meerdere van de webinars te volgen of mee te doen aan de quiz. Ook in de regio’s zijn vele leuke initiatieven georganiseerd afgelopen week, allemaal met hetzelfde doel, antibioticaresistentie onder de aandacht brengen en helpen terugdringen.

Daarnaast hebben veel zorgprofessionals gebruik gemaakt van de speciale actiepakketten die zijn samengesteld voor de VVT en huisartsenpraktijken. Nog geen tijd gehad om het actiepakket (met collega’s) door te nemen? Dit kan nog steeds! Ga op de WAAW-actiewebsite naar Actiepakket.

Wil je de landelijke webinars terugkijken? Ga dan op de WAAW-actiewebsite naar Terugkijken webinars.

Wij kijken terug op een geslaagde week en bereiden ons alweer voor op de Infectiepreventieweek van 22 t/m 26 mei 2023. Noteer deze week alvast in je agenda, meer info volgt binnenkort via onze kanalen!

 

Meer nieuws

SAVE THE DATE! Netwerkbijeenkomsten Infectiepreventie

11 juni 2024

In het najaar organiseert het AMR Zorgnetwerk Utrecht een aantal netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals uit de langdurige zorg die betrokken (willen) zijn bij het infectiepreventiebeleid in hun organisatie. Op dit moment zijn wij druk bezig met de invulling van het programma, maar de data staan wel al vast!

Lees verder

Onze Regionale Kennis- en Netwerkbijeenkomst komt er aan!

3 juni 2024

Op maandag 17 juni zal de eerste Regionale Kennis- en Netwerkbijeenkomst van het AMR Zorgnetwerk Utrecht plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Lees verder

Infectiepreventieweek van start

27 mei 2024

De infectiepreventieweek start vandaag! Samen met de andere zorgnetwerken vragen we deze week aandacht voor goede infectiepreventie. Tijdens de week worden er in het hele land gratis activiteiten georganiseerd voor zorgmedewerkers rondom het thema infectiepreventie.

Lees verder