21 januari 2019: Netwerkbijeenkomst Regionaal Zorgnetwerk ABR Utrecht

Geplaatst op: 12 december 2018

Home » Nieuws » 21 januari 2019: Netwerkbijeenkomst Regionaal Zorgnetwerk ABR Utrecht

De pilotperiode van twee jaar is afgelopen, maar het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht gaat door. Wat gaan we de komende vier jaar doen? Voor welke uitdagingen staan we en hoe kan je met weinig mensen zoveel mogelijk bereiken?

We beginnen 2019 met een inspirerende bijeenkomst, waarbij we kijken naar wat we hebben gedaan, nu doen en in de toekomst willen. Heb jij een idee hoe antibioticaresistentie binnen de regio, binnen jouw werkveld of zelfs binnen jouw eigen organisatie het beste aangepakt kan worden? Kom dan naar de bijeenkomst op 21 januari 2019 van 14:00-18:00. Locatie: Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.

Let op: deelname is enkel bedoeld voor (vervangende) contactpersonen van het Regionaal Zorgnetwerk Utrecht.

Aanmelden

Meer nieuws

RTA Informatieoverdracht bij BRMO

14 mei 2024

Het AMR Zorgnetwerk Utrecht werkt samen met RSO Trijn aan het opstellen van een Regionale Transmurale Afspraak (RTA) bij BRMO-dragerschap. Want een goede informatieoverdracht bij doorverwijzing of overplaatsing naar een andere zorgorganisatie is essentieel om de verspreiding van resistente bacteriën te voorkomen.

Lees verder

Gratis Summerschool voor Infectie Preventie Adviseurs

23 april 2024

Op vrijdag 21 juni organiseert Stichting Trainingen Infectie Preventie (STIP) een gratis Summerschool met praktijkverhalen en een uitgebreide, praktische workshop over reiniging en desinfectie. Deze training is gratis voor infectie preventie adviseurs (IPA’s) en contactpersonen voor infectie preventie (CIP) die door STIP zijn opgeleid. Maar ook als je niet door STIP bent opgeleid, kun je uiteraard deelnemen.

Lees verder

Netwerkbijeenkomst ‘Gedragsverandering’ een succes

9 april 2024

Donderdag 4 april 2024 was het weer zover! De netwerkbijeenkomst voor infectiepreventiecommissieleden van verpleeghuizen in de regio Utrecht. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden in het bosrijke gebied bij Accolade Zorg – de Wijngaard in Bosch en Duin. We mochten veel bekende gezichten verwelkomen en daarnaast kennismaken met een aantal nieuwe gezichten.

Lees verder