Onze Regionale Kennis- en Netwerkbijeenkomst komt er aan!

Geplaatst op: 3 juni 2024

Home » Nieuws » Onze Regionale Kennis- en Netwerkbijeenkomst komt er aan!

Nog twee weken en dan is het zover, dan vindt onze allereerste Regionale Kennis- en Netwerkbijenkomst plaats in Soesterberg. Er zijn inmiddels ruim 60 aanmeldingen binnengekomen, van verpleegkundigen, huisartsen, deskundigen infectiepreventie, beleids- en kwaliteitsadviseurs, apothekers, specialisten ouderengeneeskunde, artsen-microbioloog en nog veel meer! Ben jij er ook bij?

Aanmelden kan nog steeds via het online aanmeldformulier. Deelname is kosteloos en accreditatie is toegekend door voor artsen (KNMG/ABAN, 2 punten), verpleegkundig specialisten (VSR, 2 punten) en deskundigen infectiepreventie (VHIG, 3 punten) en nog in aanvraag bij V&VN.

Hopelijk zien we jou ook de 17e, tot dan!

Meer nieuws

Oproep ideeën voor nieuwe activiteiten!

21 juni 2024

Na de zomer gaan wij aan de slag met het opstellen van ons Jaarplan 2025. Heb jij nog een goed idee voor een project of activiteit op het gebied van Antimicrobial Stewardship, Infectiepreventie of Surveillance en delen van informatie over BRMO? Laat het ons dan weten!

Lees verder

SAVE THE DATE! Netwerkbijeenkomsten Infectiepreventie

11 juni 2024

In het najaar organiseert het AMR Zorgnetwerk Utrecht een aantal netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals uit de langdurige zorg die betrokken (willen) zijn bij het infectiepreventiebeleid in hun organisatie. Op dit moment zijn wij druk bezig met de invulling van het programma, maar de data staan wel al vast!

Lees verder

Infectiepreventieweek van start

27 mei 2024

De infectiepreventieweek start vandaag! Samen met de andere zorgnetwerken vragen we deze week aandacht voor goede infectiepreventie. Tijdens de week worden er in het hele land gratis activiteiten georganiseerd voor zorgmedewerkers rondom het thema infectiepreventie.

Lees verder